Službeno: Scottie Reynolds ponovno igrač Cibone!

U skladu s najavama, zagrebački klub Cibona pojačala se na poziciji razigravača, a na istoj će igrati publici već dobro poznati i omiljeni Scottie Reynolds koji je branio boje kluba pod Tornjem u sezoni 2016./17.

Scottie je po dolasku u Zagreb bio pozitivan na virus COVID-19. Odradio je mjeru samoizolacije i po primitku negativnog testa se priključio treninzima. Ima pravo nastupa na sutrašnjoj utakmici kada će Cibona u okviru 9. kola ABA lige ugostiti FMP.

Zadnji klub u kojem je igrao bio je SIG Strasbourg za kojeg je u domaćoj ligi Jeep Elite ProA u 14 utakmica imao prosjek od 10.1 poena, 2.9 skokova i 6.2 asista, a u BCL je u 8 utakmica imao 7.1 poen, 3.1 skokova i 4.5 asista.

Ugovor s klubom je potpisao do kraja tekuće sezone.

Domagoj Čavlović, direktor Cibone:

Scottie se vratio doma jer voli Zagreb, voli Cibonu i drago nam je što je opet s nama. Doveli smo ga da uz njega i Darka postanemo čvršći, organiziraniji i vjerujemo da će ovim mladim igračima biti potpora kakvu trebaju kako bi se razvili i kako bismo skupili što više pobjedaPričali smo s njim o projektu razvoja mladih igrača koje imamo i htio je doći i biti ta iskusna figura koja će im pomoći da stasaju. To nam je izuzetno bitno jer moramo svi ‘puhati u isti rog’ ako mislimo ostvariti što smo zacrtali.

Ivan Velić, trener Cibone:

Potpisali smo Scottieja koji je s nama već neko vrijeme. On i Planinić će nam dati puno na kvaliteti ekipe. Trebat ćemo malo i biti oprezni jer obojica imaju pauzu od igranja utakmica. Bit ćemo i strpljivi, polako se dizati u formi i biti najbolji kada to bude najpotrebnije!

Sutra nas već očekuje teška utakmica protiv FMP-a. Imamo svi neke svoje probleme, FMP sigurno mjesec dana nije odigrao službenu utakmicu. U ovoj reprezentativnoj pauzi su bili svi skupa i to im je olakšavajuća okolnost, s druge strane mi smo tu doživjeli neke promjene. Prkačin i Drežnjak su bili u reprezentaciji, stigao je Reynolds koji je prvotno bio u samoizolaciji i na treningu je došlo do neke sitne ozljede tako da ćemo još vidjeti hoćemo li ga koristiti. Tu je i Darko Planinić koji nema pravo nastupa do drugog dijela ABA lige. Imamo tako dosta toga s čime smo se morali nositi ali očekujem dobru reakciju tima i dat ćemo sve od sebe da dođemo do još jedne pobjede u ABA ligi. 

Scott Michael Reynolds, igrač Cibone:

Sretan sam što sam se vratio u klub koji mi puno znači! I dalje imam dobre odnose s ljudima u klubu i u Zagrebu i baš sam sretan što sam dobio priliku da se vratim. Sviđa mi se kako je posložena ekipa. Imamo kombinaciju mlađih dečkiju sa iskusnijima. Nadam se da ću im svojim iskustvom biti vođa i pomoći najbolje što mogu. Za trenera imam jako puno poštovanja i čast mi je što mogu igrati za ovakvog trenera. Spreman sam prionuti na posao i jedva čekam da se pokažemo na terenu. Sutra nas čeka ta prva utakmica nakon reprezentativne stanke. Pripremili smo se i protiv FMP-a idemo na pobjedu. Ono što sam još mogao vidjeti na treninzima je kako su ovi dečki borbeni, željni pobjeda. Nadam se da ćemo to pokazati i sutra.

Related Articles