Petak, 30 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Šok u Zagrebu: Braća Žganec napustila klub

  Netom prije početka Lige za prvaka, Zagreb je ostao bez dva igrača. Radi se o braći Karlu i Bruni Žganecu.

  - Advertisement -

  Mravi ove sezone igraju odlično, a upravo je Karlo Žganec bio najbolji igrač Zagreba te dobio nagradu Crošarka MVP za najboljeg igrača prvog dijela A1 lige. Iz kluba znaju kako je ovo velik udarac za ambicije momčadi. Trener Danijel Jusup za klupske web stranice izjavio je:

  Iznenada smo ostali bez braće Žganec, a zna se koliko je Karlo bio bitan u našoj igri. Uostalom on je MVP A-1 lige i to dovoljno govori o njegovim igrama. Da smo kompletni bili bi konkurentni za pozicije koje vode u regionalnu ligu, ali ovako je sve otvoreno. Lako je biti dobar kad je sve dobro. Treba biti dobar kad je loše. Borit ćemo se i u ovakvim se situacijama vide i izgrađuju karakteri kod pojedinih igrača.

  O razlozima odlaska može se samo nagađati, ali nije naodmet napomenuti kako će najviše štete u cijeloj ovoj priči imati upravo ova dva igrača kojima bi niz jakih utakmica zasigurno bio od velike pomoći.

  Mravi će prvo kolo odraditi u srijedu kada gostuju u Šibeniku kod Jollya. Strateg zagrebačke momčadi je optimističan:

  Jolly je u naletu. Imaju odličnog Amerikanca, imaju kao i svi klubovi, osim nas, prednost domaćeg terena. No, mi u svaku utakmicu ulazimo puni optimizma i ne želimo odustati unatoč svim problemima.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE