Sonik dočekuje Šibenku: U oba tabora očekuju pobjedu

U zaostaloj utakmici 13. kola HT Premijer lige Sonik Puntamika će danas, u petak 12. veljače s početkom u 18 sati u Jazinama ugostiti Šibenku.

Šibenka nakon dojmljivih posljednjih nastupa te pobjede protiv Zaboka u gostima dolazi u goste najugodnijem iznenađenju prvog dijela sezone. Puntamičani s druge strane ne igraju na onoj razini kao s uvodnog dijela prvenstva, ali u svojoj dvorani su ove sezone rušili Zadar i Split, stoga nas zasigurno očekuje izuzetno zanimljiv dvoboj.

„Iako su u negativnom nizu od pet poraza, sigurno ih je podigla zadnja pobjeda protiv Alkara. Radi se o momčadi koja je pobijedila Zadar i Split. Očekujem zanimljivu utakmicu i našu pobjedu. Ključ svega je dobra obrana iz koje razvijamo brzu tranziciju i zabijamo puno lakih poena.“ – rekao je igrač Šibenke Domagoj Šarić u najavi dvoboja.

“Trijumf protiv Sinjana psihološki nas je dosta podigao. Ovaj tjedan smo dobro trenirali, pripremili smo se za današnji susret i dat ćemo sve od sebe dođemo do novih bodova u hrvatskom prvenstvu” – kazao je trener Sonika Vlašić u najavi večerašnjeg dvoboja.

Related Articles