Split dočekuje Lovćen

Lovćen nije nepoznanica za Split i Ante Grgurević najavljuje kako će njegovi igrači ići na pobjedu. Problema s izostancima nema i Splićani u dobrom stanju dočekuju ovaj dvoboj.

“Tražit ćemo pobjedu, kao i u svakoj drugoj utakmici, posebno kada igramo kod kuće. Protivnik je vrlo kvalitetan, a kostur momčadi na okupu mu je već dvije godine. Prošle sezone svladali su nas u Splitu, ali smo i mi slavili kod njih u gostima. Što se tiče naše momčadi, zdravstveno stanje je u redu, Bruno Rebić je bolestan, a ostali su zdravstveno dobro.”

Lovćen je dugo na okupu i samim time dobro je uigran.

“Jaki su pod košem, igraju uz puno kontakta. Poznaju se jako dobro, uigrani su. Međutim mi smo manje-više kompletni, igramo kod kuće i naravno da idemo na pobjedu.”

Grgurević ističe kako je potrebno vremena da momčad dođe tamo gdje je on vidi, a utakmicu u Novom Pazaru vidi kao dobar putokaz.

“I u najavi sezone govorio sam da će nam trebati jedan duži period, ne samo zato što imamo novih igrača, nego i da odmjerimo snage s drugima da dobijemo okvirnu sliku našeg stanja. Cilj svakog trenera je da tijekom sezone poboljšavaš stanje u momčadi i ideš prema boljem. Mi smo imali tešku utakmicu u Novom Pazaru gdje su momci odigrali hrabro i čvrsto i na tom tragu moramo nastaviti.”

Susret na Gripama počinje u 19 sati.