Statisti osvojili HEP 3×3 Basketball Tour

Array

Ovogodišnji HEP 3×3 Basketball Tour 2018 završio je u Trogiru svoj uspješan niz finalnim Masters turnirom.

Podsjetimo da je ovogodišnja HEP 3×3 turneja Hrvatskog košarkaškog saveza dobila status FIBA 3×3 Satellite Toura te samim time pobjedniku osigurala sudjelovanje na jakom Ljubljana Challengeru.

Valja naglasiti odličnu posjećenost finalnog turnira i brojne gledatelje koji su imali priliku uživati u zaista sjajnoj košarci, ali i odličnoj zabavi najboljih hrvatskih haklera.

Uz mnoštvo publike, poznata košarkaška lica i prekrasnu atmosferu podno zidina trogirske kule Kamerlengo, utakmice su se nizale jedna za drugom.

Kako je noć odmicala, košarkaška atmosfera se zahuktavala do krajnje borbenih, ali i sportski korektnih haklova.

Svoje mjesto na finalnom Masters turniru u Trogiru su osigurale sljedeće momčadi: Men in Black, Meterize, Zagreb, Nas 3 i 1 iz Splita, 3×3 Zadar, Split West, Split Statist i ekipa maštovitog imena iMoćan.

 

Finalni hakl između splitskih Statista i ekipe Zagreba bio je prava košarkaška poslastica u kojoj je splitska ekipa na kraju slavila rezultatom 21:12.
Splitski Statisti nastupili su u sastavu: Ante Markoč, Hrvoje Marin, Duje Kaliterna i Ivan Rašetina.

Pobjednička ekipa je osvajanjem ovog turnira, uz bogatu novčanu nagradu, osigurala i svoje mjesto na jakom Ljubljana Challengeru koji će se održati 17. i 18. kolovoza 2018. u Ljubljani.

Related Articles