Što čeka hrvatske klubove za vikend?

Array

Obveze hrvatskim klubovima kreću već danas. Zadrani već poslijepodne (18h) imaju važan susret u gostima kod FMP-a. Dubrava će dočekati Sonik Puntamiku u HT Premijer ligi (20:15). Cibona je svoj premijerligaški dio odradila ranije (poraz od Zaboka).

Subota nudi dva okršaja u HT Premijer ligi. Split dočekuje Hermes i uvjerljiva pobjeda Žutih je ono što se očekuje na Gripama. Zanimljivije bi trebalo biti u Gradskom vrtu u Osijeku gdje Vrijednosnice dočekuju Škrljevo. Okršaj Alpe Adria momčadi u kojoj Škrljevo ima još jedan pokušaj povratka “na bolje staze”.

VROS-Škrljevo 17h

Split-Hermes 19h

Nedjelja nudi tri utakmice. Pitanje je koliko može Sesarova Gorica na Višnjiku kod potencijalno umornih Zadrana? Dalmatinski derbi između Alkara i Šibenika također će biti vrijedan pažnje. Sinjani su tradicionalno domaćinska ekipa, a bodove će tražiti protiv poletnih Šibenčana.

Cibona također igra u nedjelju, ali svoj ABA-ligaški dio. Od 20 sati u Draženov dom dolazi Golemčeva Koper Primorska. Hrvatski klubovi su se u regionalnom natjecanju malo konsolidirali u proteklim tjednima pa se zalomila i pokoja pobjeda. Može li Velić isprati gorak zagorski okus (Zabok) ?

Alkar-Šibenik 17h

Zadar-Gorica 20h

Cibona-Koper Primorska 20h

Related Articles