Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Svjetsko prvenstvo: Navijački kutak

  Nezaobilazan dio Svjetskog prvenstva u Španjolskoj su i Hrvatski navijači kojih nema previše, ali ih se svejedno skupio solidan broj u prvom krugu natjecanja u Sevilli. Mi smo popričali sa jednim od njih, a saznali smo vrlo zanimljive stvari.

  - Advertisement -

  Popričali smo malo o atmosferi u Sevilli i Madridu, šta se dešavalo tamo, koliko je naše navijače koštao jedan takav izlet u Španjolsku, a saznali smo i o incidentu koji se dogodio na našoj utakmici protiv Portorika, ali krenimo redom.

  Mate, kakva atmosfera vlada u Španjolskoj što se navijača tiče?

  Što se Seville tiče, tamo je bilo naše ekipe, ali je neka mrtva atmosfera u gradu. Španjolce boli briga za išta osim kada oni igraju. Nema neke euforije na ulicama niti onih ludorija kao na nogometu.

  Koliko vas je koštao jedan takav izlet u Španjolsku i kako ste išli tamo?

  Nas je izlet došao 2300 kn, znači smještaj i put u Sevillu, a nakon toga još par dana u Madridu za te novce s time da smo karte za utakmice u Sevilli dobili. Mi smo išli autom do Bergama, od tamo avionom do Seville i na kraju vlakom u Madrid. Put vlakom od Seville do Madrida je trajao oko 2 sata i 45 minuta. Doma se vraćamo u nedjelju.

  Ima li u Madridu veće euforije nego u Sevilli?

  Ima slabo aktivnosti, doduše, veliki je grad, a ja nisam svugdje bio. Za sada niti nema naših, a danas protiv Francuske vjerojatno nećemo niti karte uhvatiti jer i Španjolci igraju danas a karte su dnevne za sve susrete. Probati ćemo nabaviti karte, već smo upitali Nikšu Prkačina koji nam je sredio karte u Sevilli. Prka se pokazao ljudinom, prvi dio prvenstva nam je on riješio sve ili većinu karata. Roko Ukić također, njih dva srede ili barem pokušaju srediti nešto. Njih dva uvijek stanu, popričaju, jave se.

  Eto kako to izgleda iz navijačkog kuta, a mi svim našim navijačima tamo želimo da uspiju nabaviti karte za današnji susret protiv Francuske.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE