Tikvić se vratila na talijanske parkete

Iako je sve upućivalo na to kako će naša reprezentativka Ivana Tikvić ovu sezonu provesti u Belgiji u dresu Royal Castros Braine, do toga na koncu ipak neće doći. Ivana Tikvić raskinula je prethodno sklopljeni ugovor sa belgijskom ekipom te će karijeru nataviti u Italiji u redovima  Passalacqua Raguse gdje će mijenjati trenutno ozljeđenu Isabelle Harrison, a evo što je o razlozima ovakve odluke za portal Ženska košarka rekla i sama Ivana:

Ukratko razlog zbog kojeg sam raskinula ugovor s Castors Braineom je to što nisu ispoštovali određene stavke ugovora, osim toga prije samog početka priprema iznenada su odlučili ne nastupati u Euroligi. Budući da je naknadno Eurocup odgođen do najmanje siječnja, odlučila sam da je bolje za mene potražiti angažman u kompetitivnijoj ligi od belgijske. Sretna sam što smo uspjeli dogovoriti sporazumni raskid. Trenutno putujem prema Siciliji, i  jako mi je drago što sam se vratila u Italiju, u ligu koju poznajem, i što ću igrati za Ragusu.”

Talijansko prvenstvo počinje idućeg vikenda, a Ragusa će u prvom kolu na domaćem parketu dočekati Empoli Nine Premasunac.

Related Articles