Tina Trebec: Brzo sam se odlučila za Novi Zagreb

Array

Jedno od prvih pojačanja Novog Zagreba bila je i dvadesettrogodišnja Slovenska reprezentativka Tina Trebec. Tina igra poziciju centra – krilnog centra a u dosadašnjoj karijeri je nastupala za klubove u Sloveniji, Slovačkoj i Češkoj.

Odmah za početak spomenula je koliko zna o Hrvatskoj ligi: “S Hrvatskom ženskom košarkom nisam baš upoznata, znam neke najbolje klubove i igračice”.

Uz smijeh još je i nadodala: “Pratila sam finale između Novog Zagreba i Gospića, tako da znam tko je prvak.

O dolasku i razlogu priključivanja aktualnim prvakinjama hrvatske kaže:” U klub sam došla s pomoću mog menedžera Slavka Kotnika i Miroslava Kojića. Kada sam dobila ponudu brzo sam se odlučila jer klub igra Hrvatsko prvenstvo i Euroligu. Prošle godine sam čekala predugo i ostala bez dobrog kluba i zato sam se ove godine brzo odlučila. Tako da se želim zahvaliti klubu za danu priliku.”

Za očekivanja od klupske sezone je rekla: “Očekujem da ćemo osvojit prvenstvo Hrvatske i da ćemo pokušati pobijediti čim više utakmica u Euroligi.”

A za sebe: “Nadam se da ću napredovati i da ću imati dobru sezonu bez ozljeda.”

Nama ostaje da se zahvalimo Tini i poželimo joj sreću ovo ljeto na reprezentativnom planu a zatim i na klupskom počevši od ove jeseni pa na dalje.

Related Articles