Tomas: Nema opravdanja, napravio sam glupost

Array

Hrvatski reprezentativac Marko Tomas, otkako je došao u Cedevitu, igrao je sjajno i možemo reći da je postao jedan od glavnih igrača u klubu. Naime, umjesto njegove dobre igre, na naslovnicama se pojavio iz jednog drugog, potpuno nesportskog razloga.

Taj razlog nesportski je u punom smislu riječi. Nakon završnice Kupa Krešimira Ćosića, Tomas je nasrnuo na navijača koji ga je navodno vrijeđao tijekom cijelog finalnog susreta. Kako prenose Sportske novosti, Tomas je ipak priznao svoju krivnju:

“Odmah mi je bilo jasno kakvu sam i koliko veliku glupost napravio, čim sam se malo ohladio. Nije to bila posljedica frustracija zbog poraza, iako nije lako izgubiti u posljednjoj sekundi. Nema opravdanja, nisam smio reagirati na takav način i ne smijem više nikad, ali da imam veliku grižnju savjesti zbog toga što sam napravio – nemam.”

Tomas je nadodao i nekoliko riječi nevezanih za taj incident, koji ga je nažalost pokazao u krivom svjetlu: “Malo me smeta što sam postao poznat po incidentu, a ne onome što sam u osam godina dao reprezentaciji. Smeta me i da nakon Kupa nitko nije pričao o jednoj dobroj utakmici, koja je otišla u produžetak i koja se rješavala posljednjim šutom. Takvih utakmica u Hrvatskoj inače nema, pogotovo pred punom dvoranom. Svi su pričali o sceni koja nije bila tako žestoka kako se prikazivala.

“Mene je ta situacija obilježila, pa mi se tako i danas dogodi da mi u kvartu susjed kojeg znam iz viđenja kaže: ‘nemoj mene, nemoj mene'”, našalio se za kraj Tomas.

Related Articles