Tomislav Gabrić: Očekujem naporan rad, a status trebam zaslužiti

Array

Nakon što je napunio 18 godina otklonjene su sve prepreke za prelazak Tomislava Gabrića u Cibonu. onu posljednju, odšteta na koju Jolly ima pravo, vrlo brzo su dogovorili klubovi.

“Moja želja je bila Cibona, a pregovori su tekli mirno, uspjeli smo dogovoriti sve detalje na obostrano zadovoljstvo. Odabiru Cibone je najviše doprinio vrhunski trener Neven Spahija. Pored toga, čast mi je, kao i svakom mladom igraču, dobiti ponudu od najboljeg kluba u Hrvatskoj” – rekao je mladi Šibenčanin za Crošarku o prelasku u novu sredinu. Sa starom ekipom se pozdravio, a pitali smo ga o najugodnijim i manje ugodnim epizodama iz Jollyja.

“S nekim igračima iz sada već bivšeg kluba sam se čuo na rođendan, nazvali su me i čestitali mi.Tada je sve već bilo jasno, znali su sve. Sigurno će mi jako nedostajat. Najveća uspomena mi je prošlogodišnji plasman na final four prvenstva Hrvatske i jako sam ponosan zbog toga. Neugodnih događaja nema, svima se zahvaljujem što su mi pružili nezaboravne godine uz košarku.”

Mladi reprezentativac Hrvatske se već priključio Cibosima s kojima je potpisao ugovor na pet godina. Ove sezone ćemo ga gledati s brojem 44 na dresu.

“Počeli smo trenirat, trenutno sam u Svetom Martinu na pripremama. Očekujem naporan i kvalitetan rad kojega sigurno neće nedostajati. O statusu u ekipi trenutno ne bih, njega prvo treba zaslužiti. Sa trenerom Spahijom sam razgovarao još dok se nisam priključio momčadi, u potpunosti sam svjestan što se očekuje od mene. Cibona je odlično posložena na svim pozicijama i sretan sam sto sam dio takve ekipe.”

Vjerujemo da je odabiru sljedeće košarkaške destinacije kumovala i Ana Marija Begić, igračica Medveščaka.

“He he, da, i cura mi je sada blizu, to će mi biti dodatni motiv više i velika potpora, kao i do sada.”

Related Articles