Tomislav Zubčić potpisao za Cedevitu

Array

Prošlogodišnji igrač Cibone i Lietuvos Rytasa, Tomislav Zubčić, novi je igrač Cedevite. Zubčić je proveo s momčadi veći dio priprema i tako zadovoljio struku.

U dosadašnjoj karijeri je branio boje spomenuta dva kluba, kao i drugoligaša Rudeša u kojem se kalio kao junior Cibone. Prve košarkaške korake je učinio u rodnome Zadru, nakon čega se nakratko zaputio u ljubljansku Olimpiju iz koje konačno dolazi u Zagreb.

Za klupske stranice izjavio je sljedeće:

“Vraćam se u Hrvatsku i stvarno sam sretan što sam se dogovorio s Cedevitom koja je postala ozbiljan, vrhunski klub. Momčad je sjajna, već se vide konture a ono što znam je da ćemo igrati brzu, čvrstu košarku uz kvalitetnu obranu. To će navijači vidjeti već na Kupu Dražena Petrovića kojeg ćemo, vjerujem, osvojiti. Epizoda u Litvi bila je veliko iskustvo s obzirom na način kako se tamo prati košarka i kakvi su uvjeti.”

“Ja sam cijeli život igrao za Cibonu i znam kakvo je sportsko suparništvo između dva kluba. Sada sam na ovoj strani i potvrdilo mi se mišljenje kako je Cedevita sjajno organizirana sredina koja iz sezone u sezonu raste. Vjerujem da ćemo ostvariti sve svoje ambicije a posebno me veseli dolazak izbornika Jasmina Repeše s Eurobasketa i način na koji treniramo i pripremamo se za novu sezonu. Suigrači su stvarno kvalitetni dečki i nadam se da ćemo zajedno ispričati lijepe košarkaške priče u budućnosti.”

Related Articles