Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Toni Nakić:”Simptomi su nam bili blagi, poremetio sam svoj bioritam u izolaciji”

  Cibona je odradila samoizolaciju nakon što je poslije utakmice s Dubravom potvrđeno da je ukupno 14 igrača i članova stručnog stožera pozitivno na koronavirus. Momci Ivana Velića vratili su se treninzima, a Toni Nakić je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako je provodio vrijeme.

  “Samo sam osjetio gubitak mirisa, osjećao sam i malu slabost.” – rekao je Toni o simptomima i nastavio.

  “Bio je to jedan posve neobičan osjećaj, potpuno sam poremetio svoj bioritam. Gledao sam puno NBA ligu, dizalo se u podne. Dijelim stan s Krešom Radovčićem, pa je to bila dobra stvar, jer smo zajedno našli nekakvu rutinu u tim danima. Ja bih uzeo sat, dva vremena dnevno kako bih učio za fakultet, klub nam je poslao neke vježbe, pa bi ih radili. Gazda kafića u zgradi u kojoj živimo slao nam je kavu, pa smo od pet i po do sedam bili na balkonu i “chilali”.

  Sada se opet treba vratiti u ritam treninga. S obzirom da nitko pouzdano ne zna kakve posljedice u organizmu ostavlja virus, je li Nakića pomalo strah?

  “I nije. Sada nas čekaju ozbiljni liječnički pregledi, a kako znam da nitko od nas nije imao neke posebne simptome, ne očekujem neke posljedice. Nema, jasno iskustva s time, ali ako krenemo s treninzima postepeno, neće biti problema.” – rekao je Nakić.

  Cijeli razgovor pročitajte u tiskanom izdanju Sportskih novosti.

  - Advertisement -
  spot_img