Trener Šibenke:”Voljni moment igrača je na visokom nivou, radimo odlično”

Prvi tjedan priprema košarkaša Šibenke je za nama. Za službene stranice kluba trener Dženan Rahimić progovorio je o svome viđenju stanja u momčadi, željama i planovima.

Treneru, odrađen je prvi tjedan priprema. Kako ste zadovoljni?

Nakon prvog tjedna mogu reći da sve ide po planu, nema ozlijeđenih igrača, dosta toga je posvećeno kondiciji za koju je zadužen naš trener Krešo Baljkas, stručnjak za kondicijsku pripremu.

Na treninzima nedostaju još dvojica, Freeman i najavljeno pojačanje na poziji krila. Da li vam je to remetio koncepciju?

Sigurno da nedostaju dva igrača i da bi bilo idealno da su tu, ali pored toga uspješno smo odradili neke stvari vezano za taktiku.

Biste li nekog posebno izdvojili?

Svi momci rade odlično, ne bi nikoga izdvajao jer svi daju svoj maksimum, trude se, voljni moment je na visokom nivou.

Što ste planirali za drugi tjedan i kada će prve pripremne utakmice?

Sljedeći tjedan nastavljamo po planu, nadam se da će nam se priključiti dva nova igrača, Freeman koji je potpisan i igrač na krilnoj poziciji, tu imamo jednu zanimljivu opciju. Polako ćemo se još bolje uigrati, a što se tiče utakmica, za kraj tjedna u planu je i jedna zatvorena trening utakmica.

Tek je prvi tjedan prošao, ali kakav je vaš dojam, kako vam se čini momčad?

Ekipa je mlada, uz par iskusnih igrača i ta dva pojačanja, nadam se da će biti konkurentna. Nema nikakvog imperativa i pritiska – kazao je trener Šibenke Dženan Rahimić za službenu stranicu.

Related Articles