U-15 reprezentacija (M) poražena na otvaranju turnira

Array
Reprezentacija do 15 godina je turnir u Kaunasu startala porazom od 63:46.

U prvoj utakmici „Ramunas Šiškauskas“ turnira u Litvi, hrvatska U15 reprezentacija je izgubila od reprezentacije Turske rezultatom 63:46.

Turska je reprezentacija započela vrlo samouvjereno i to tricom, dok su naši igrači pokazali razumljivu malu nesigurnost na jednoj od prvih međunarodnih utakmica pa uz nekoliko promašenih koševa s naše strane prva četvrtina završava 16-6 za igrače Turske.

Naša se reprezentacija u drugoj četvrtini oporavlja i apsolutno dominira ovim dijelom utakmice postignuvši rezultat od 22-12 u dionici, odnosno izjednačenje od 28:28 za kraj prvog poluvremena.

Unatoč trudu naših mladih reprezentativaca sljedeće četvrtine završavaju rezultatima 22-10 i 13-8 za Tursku i konačan rezultat na semaforu pokazuje 63:46.

Kapetan Tomislav Ivišić bio je i najkorisniji igrač naše reprezentacije s 15 ubačenih poena, 7 skokova i 2 bloka. Zvonomir Ivišić je pridodao 8 poena, 7 skokova i 2 osvojene lopte, Francesco Tritella je prednjačio sa šest asistencija, dok je Dominik Vujanović imao 7 obrambenih skokova i 4 osvojene lopte.

Kompletna statistika OVDJE.

Danas reprezentaciju očekuje ogled s domaćom Litvom od 17:45, a prijenos uživo možete pratiti OVDJE.

Related Articles