U Cibonu se vratio miljenik navijača

Košarkaški klub Cibona vratila je u svoje redove miljenika zagrebačke publike,  Igora Marića!

Dečko iz Dubrave potpisao je ugovor na godinu dana, a publika ga pamti po nastupima u sezoni 2018./2019. kad je Cibona osvojila naslov prvaka države.

Domagoj Čavlović, direktor Cibone:

Izuzetno me veseli što smo vratili našeg zagrebačkog dečka. Igor je bio dio one pobjedničke ekipe u sezoni 2018./2019. i za njega nas vežu samo lijepe uspomene, kako na terenu tako i van njega!

Ivan Velić, trener Cibone:

Naravno da mi je drago što smo uspjeli vratiti člana naše pobjedničke postave. Igor je veliki profesionalac i veliki čovjek! Doveli smo ga da ove sezone bude podrška našim mladim igračima prvenstveno u toj vanjskoj liniji Nakić – Drežnjak. Ne treba ga puno predstavljati za razliku od prije dvije sezone kad su se ljudi pitali koga smo to doveli, tko je Igor Marić. Sad svi znamo tko je i nadam se da ćemo ponoviti ovu sezonu na isti način kao i kad je on zadnji put bio s nama!

Igor Marić, igrač Cibone:

Sretan sam što sam potpisao novi ugovor s Cibonom i što se vraćam u Zagreb obući Cibonin dres! Veseli me nova sezona, pogotovo to što ove godine imamo dosta novih mladih igrača. Bit će užitak raditi. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve i imati uspješnu sezonu. Također se nadam da će ova situacija s koronom što prije završiti i da će se navijači vratiti na tribine i podržavati nas u što većem broju!

 

Related Articles