U 4. kolu HT Premijer lige Ciboni u Draženov dom stiže ekipa Gorice.

Momčad Josipa Sesara pobijedila je dosad ZadarSplit i Zabok, dok je Cibona u prvoj utakmici izgubila od Zadra, pa je lako pobijedila Zabok i Šibenku.

Cibona u sljedećih pet dana ima tri utakmice. U subotu igra s Goricom, u ponedjeljak gostuje kod Mornara iz Bara, odakle ekipa nastavlja za Sinj gdje će u srijedu odigrati utakmicu s Alkarom.

Ivan Velić, trener Cibone:

U idućih 5 dana nas čekaju tri teške utakmice i duga putovanja. Prva od njih je Gorica koja je uvijek motiviranija protiv nas, kao i svi timovi u HT Premijer ligi. Očekujem dobru utakmicu svojih igrača i naravno pobjedu.

Igor Marić, igrač Cibone:

Imamo priliku vratiti se na pobjedničku traku. Očekuje nas ekipa Gorice, neugodan protivnik koji je dobro vođen i s iskusnim igračima. Protiv Zadra su pokazali kako mogu igrati i da će ove godine biti jako nezgodni. Igramo kući i favoriti smo. Dobro smo se spremili, svi smo zdravi, spremni. Nadamo se pobjedi, a to trebamo tražiti od prve sekunde. Angažman neće biti upitan. Motivirani smo i želimo ‘isprati’ poraz od Zvezde. Nadam se da ćemo biti pravi i pobijediti.

Utakmica se igra u KC Dražen Petrović u subotu, 10.10. u 18.00 sati. Gledateljima je dozvoljen ulaz, a ulaznice se kupuju isključivo preko sustava Ulaznice.hr!

Prijenos utakmice će biti na HRT 2.

Podsjetimo, gledatelji će se morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i COVID protokola Hrvatskog košarkaškog saveza.