Subota, 19 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Udruga Mi smo Cibona:”Čega se pametan stidi, budala se ponosi”

  Nakon što je Split objavio priopćenje u kojem objašnjava da čelništvo Cibone nije pristalo na 24-satnu odgodu druge utakmice polufinala HT Premijer lige, svoj stav izrekla je i Udruga Mi smo Cibona. U priopćenju objavljenom na društvenim mrežama poručili su kako apsolutno osuđuju ovakav potez čelnih ljudi kluba koji im je pri srcu.

  “[ČEGA SE PAMETAN STIDI, TIME SE BUDALA PONOSI]

  Iz košarkaškog kluba Split stiglo je priopćenje vezano uz drugu polufinalnu utakmicu prvenstva Hrvatske protiv naše Cibone. Kako Splićani u četvrtak, samo 24 sata prije druge utakmice s Cibonom igraju odlučujući dvoboj za ostanak u ABA ligi sa Sparsima, klub s Gripa zatražio je odgodu utakmice s Cibonom s petka na subotu. Međutim, direktor kluba Domagoj Čavlović odbio je takvu mogućnost i tako još jednom pokazao da je nedorastao poziciji koju obnaša.

  Udruga Mi smo Cibona oštro osuđuje ovakav potez čelništva KK Cibone, koje je na ovaj način pokazalo negospodštinu i nastavilo s potezima koji brišu sve ono što je naša Cibona predstavljala. Ipak, njihovo vrijeme neumorno curi te im i ovim putem poručujemo, prepustite vodstvo kluba onima koji će to raditi na častan, gospodski i transparentan način. Sat opako otkucava, Cibona niste vi…” – poručuju iz Udruge.

  zadnje objave