UniSport: Kreću poluzavršnice

Array

Natjecanje u košarci za studente nastavlja se poluzavršnicama nakon kojih ćemo znati koje će ekipe nastupiti na završnici (UniSport Finals) koja će se ove godine održati od 27. do 30.5.2018. u Rovinju. Poluzavršnonatjecanje održat će se u dvije skupine,  a nositelji poluzavršnih skupina su prošlogodišnji finalisti završnice.

POLUZAVRŠNICA SKUPINE “B” – Zagreb, 10.4.2018. (Dom košarke Cedevita)

Poluzavršnica skupine “B” održati će se u Zagrebu 10.4.2018. Domaćini ove skupine su prošlogodišnji prvaci ekipa VERN-a, a skupinu još čine ekipe Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zadru koje su pravo nastupa stekle kroz kvalifikacije. VERN kao prošlogodišnji prvak i domaćin može nastaviti niz od prošle godine no kako su im ovo prve utakmica  ovoj sezoni tek ćemo vidjeti koliko su snažni. Zagrepčani su u kvalifikacijama bili uvjerljivi i sa tri pobjede (Vukovar, Sveučilište Sjever i Osijek) dolaze na poluzavršnicu dokazati da je prošla godina bila odigrana ispod njihovim mogućnosti. Zadar u drugoj kvalikacijskoj skupini nije bio toliko uvjerljiv pa su kao drugoplasirani stekli pravo nastupa na poluzavršnici no ne sumnjamo da nisu pokazali sve svoje adute! Dvije najbolje ekipe iz ove skupine osigurat će nastup na završnici.

RASPORED NATJECANJA:

1.dan – utorak 10.4.2018.

1.kolo:

14:00 Zagreb – Zadar

2.kolo:

15:25  VERN  –  Zagreb

3.kolo:

16:50  Zadar  – VERN

POLUZAVRŠNICA SKUPINE “A” – Split, 11.4.2018. (SD Gripe)

U Splitu će se sastati ekipe Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Osijeku. Splićani su domaćini i prošlogodišnji finalisti te su sigurno favoriti u ovoj skupini. Rijeka je je u kvalifikacijama pokazala dobru igru tako da se sigurno ne predaju unaprijed. Osiječani kao drugoplasirani iz kvalifikacija će pokušati iznenaditi “papirnate” favorite i osigurati završnicu.

1.dan – srijeda 11.4.2018.

1.kolo:

9:00  Rijeka – Osijek  (m)

2.kolo:

10:15  Split  –  Rijeka (m)

3.kolo:

11:30  Osijek – Split (m)

Related Articles