Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Usprkos brojnim odlascima, Ragusa ima odličnu ekipu

  Prošlogodišnja Ragusa bila je najdominantnija ekipa u Prvoj ženskoj ligi Hrvatske. Svih 16 igranih utakmica dobila je i onda dva kola prije kraja regularnog dijela prvenstva zbog korone sve staje, a bili su na dobrom putu da prvi put u svojoj povijesti uzmu i prvenstvo i Kup Hrvatske. No, što je tu je – život teče dalje i nova sezona je pred vratima i nova prilika u koju Ragusa također ulazi sa nešto izmijenjenom ali opet odličnom ekipom.

  Ženska košarka navodi da su klub napustile te otišle u inozemstvo Lorena MolnarAna VojtulekŽivana JankovićKarla Kalajžić, Ana Haklička, ali i trener Braslav Turić.

  Ragusa će u ovoj sezoni uz standardne seniorke Carmen MiloglavIvu TodorićRomanu StojanovićIvonu MatićKatarinu ČagaljMateu Beletić i Mariju Pocrnjić u sastavu imati i mlađe igračice Leonu Kristić (2001.), Ani Putica (2004.),Teu Ivanišević (2004.), Karlu Raguž Lučić (2004.), Paulu Mojaš (2004.), Luciju Papić (2005.), Ellu Majstorović (2006.) i Paulu Lobaš (2006.). Novi član kluba i pojačanje ove sezone u ekipi Raguse  je iskusna igračica Ana Vrsaljko koja dolazi iz ŽKK Zadar. Trenerska palica seniorskog sastava pripala je trenerici  Cvetani Matić.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave