Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela CROSARKA.COM portala i svih njegovih dijelova i podstranica (u nastavku samo Crosarka) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem portala Crosarka ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala Crosarka ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

PORTAL CROSARKA.COM

Portal Crosarka sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Crosarka sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Crosarka koristite na vlastitu odgovornost i Crosarka se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup portalu Crosarka i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

AUTORSKA PRAVA

Crosarka polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio/video materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Crosarka i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Crosarka, partneri, korisnici …) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu administracije portala.

Ukoliko smatrate da je Crosarka povrijedila Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Crosarka sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Crosarka linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Crosarka štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Crosarka se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Crosarka može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Crosarka koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Crosarka se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Crosarka se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na portal Crosarka korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Crosarka nije ni na koji način odgovorna za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Crosarka je dužna po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Crosarka zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti portalu Crosarka neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. Crosarka se ne može držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

PORUKE CROSARKE I SPONZORA

Crosarka može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Crosarka portala i sponzora.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na portalu Crosarka je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu administracije portala.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Crosarka zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Crosarka može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu Crosarka smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.