Uzbudljiv vikend na Gripama

Array

Navijače košarkaškog kluba Split ovog vikenda na Gripama čeka prava košarkaška poslastica. Nakon dva poraza “Žuti” imaju priliku popraviti “krvnu sliku”. Na Gripama se igraju dvije utakmice, a program počinje večeras u 20 sati kada u sklopu Druge ABA lige u goste stiže Bosna Royal, dok u nedjelju Splićani dočekuju sinjski Alkar.

“Žuti” su trenutno na 11. mjestu u regionalnom natjecanju s omjerom 2-3, baš kao Bosna koja je zbog bolje koš razlike na desetom mjestu.

Stanje nije bajno ni u HT Premijer ligi. Nakon sedam kola Split je deseti, također s omjerom 2-3 pa će u nedjelju protiv Alkara tražiti priliku za povratak na pobjedničke staze. Dobra vijest je povratak Matea Kedže koji je već nastupio u ponedjeljak u tijesnom porazu protiv Zadra kada je promašio tricu za pobjedu. Već na toj utakmici je bilo vidljivo da je Kedžo malo ispao iz ritma te da se još traži.

Iz kluba su najavili kako su maksimalno izišli u susret navijačima pa su u prodaji karte koje vrijede za oba susreta, i to po cijeni od 40kn.

 

Related Articles