Velić: Momčad je spremna dati sve od sebe

Array

Široki WWin u susretu petog kola regionalne lige dočekuje Krku iz Novog Mesta. Utakmica će se odigrati u nedjelju u dvorani Pecara s početkom u 18 sati. Trener domaćih Ivan Velić je iznio svoje mišljenje o budućem protivniku, svojim igračima i regionalnoj ligi.

“Čeka nas teška utakmica, naši protivnici su se jako dobro pojačali za ovu sezonu. Doveli su nekoliko sjajnih igrača na čelu s Jakovom Vladovićem, tu su još Klobučar i Golemac. Njihov početak u novoj sezoni je odličan, imaju tri pobjede iz četiri kola. Po statistikama su prva šuterska momčad lige, što govori da su vrlo jaki i neugodni. Ali statistika također govori da su po asistencijama i skoku iza nas što bi svakako kad bi se gledalo po statistikama trebala bit naša prednost. Ako odigramo a vjerujem da hoćemo i možemo odigrat obranu kao u Beogradu, te da nam se otvori šut izvana i naravno uz pomoć publike možemo pobijedit Krku na Pecari. Momčad je spremna dati sve od sebe u ovoj novoj košarkaškoj priči”, rekao je trener Ivan Velić za ABCportal.info.

“Liga je prilično izjednačena i Široki je mogao dobiti sve četiri utakmice ali isto tako i izgubit jer je sve bilo do zadnjih minuta u egalu. Nadamo se da ćemo igrati sve bolje jer su nam neki igrači bili premoreni pripremama reprezentacija Hrvatske i BiH, međutim vjerujem da se njihova forma ponovno vraća na potrebnu razinu”, završio je Velić.

Ivan Ramljak i Dalibor Peršić su istakli kako treba odigrati onako kako su se u pripremi ove utakmice i dogovorili te da vjeruju ako zaustave svojeg bivšeg klupskog kolegu Jakova Vladovića koji sjajno igra za slovensku momčad, Široki će slaviti pobjedu.

Prošle sezone Široki je dva puta svladao Krku. Na početku prvenstva tijesno je pobijedio u Novom Mestu, da bi u susretu na Pecari slavio s 21 košem razlike, gdje se posebno istaknuo sadašnji igrač Krke, Jakov Vladović, sa 17 koševa.

Related Articles