VERN u nedjelju igra za “mornara Marka”, priključite se humanitarnoj akciji

Array

S vjerom u bolje sutra i jakom željom za pomaganjem, košarkaši VERN’a vas pozivaju na humanitarnu košarkašku utakmicu između AKK VERN’a i KK Zrinjevca, koja će se odigrati u okviru A2 košarkaške lige u nedjelju 14. prosinca u 20:00 sati u Cedevitnom domu (Zagrebački velesajam, paviljon 2).

Cilj utakmice je prikupiti pomoć za hrabrog dvogodišnjeg dječaka, “mornara Marka”, koji je rođen kao potpuno zdravo dijete, ali je u dobi od šest mjeseci, iz nepoznatih razloga obolio od meningoencefalitisa. Liječen je u bolnici Fran Mihaljević, deset je dana bio u induciranoj komi, a potom se ispostavilo da je upala ostavila značajne posljedice. Još uvijek se ne zna koliko je Marku oštećen vid, ne može kontrolirati pokrete glave, ne može sjediti, niti hodati, zbog čega mu je potrebna 24 satna briga. Njegova je majka bila prisiljena napustiti svoje radno mjesto, kako bi se potpuno posvetila Markovom ozdravljenju.

Budući da dolazi vrijeme darivanja i dobročinstva, studenti-igrači Akademskog košarkaškog kluba VERN’ odlučili su ovu utakmicu iskoristiti za prikupljanje pomoći malom Marku, koja mu je potrebna za nastavak liječenja. Sva prikupljena sredstva od utakmice bit će donirana Markovoj obitelji.

Pozivnica ide svim ljudima dobre volje da se uključe u ovu humanitarnu akciju – posjete utakmicu, navijaju i svojim donacijama pomognu našem hrabrom “mornaru”.

Ukoliko ste spriječeni  u dolasku, a voljni ste pomoći malom Marku, možete uplatiti sredstva na račun njegove mame Dijane:

Dijana Horvacki Grgić
IBAN: HR2423600003218843476

Related Articles