Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Video: Na Cipru navijači napali igrače, Hrvat završio u bolnici

  Na Cipru se jučer igralo polufinale nacionalnog Kupa između domaćina Apollona i Keravnosa. Minutu prije kraja prilikom vodstva domaćina od dva razlike dio navijača napao je gostujuće igrače. Zasuli su ih bocama i pljuvali. Nakon što je jedan od igrača odgovorio na provokacije i krenuo u fizički obračun na tribinama je to izazvalo lančanu reakciju te su gosti bili primorani pobjeći s terena.

  - Advertisement -

  Najdeblji kraj na koncu je izvukao hrvatski košarkaš Marijo Hajdić koji je pogođen u glavu te je završio u bolnici. Na sreću, ozljede su bile lakše prirode pa je Dubrovčanin pušten na kućnu njegu, za Crošarku je izjavio:

  Minutu prije kraja, prilikom dva razlike za njih, naš trener je zvao time-out. Iza naše klupe je bilo par divljih navijača. Počeli su nas gađati bocama te pljuvati. To je trajalo nekih dvadesetak sekundi i onda se jedan popeo i pljunuo suigrača u lice. Ovaj je na to reagirao i pokušao doći do njega te nakon toga je sve počelo. Tip je krenuo s velikom šipkom prema nama, a s druge strane tribine počeli su se spuštati drugi, žešći navijači. Kad smo to vidjeli, svi smo počeli bježati prema svlačionici, a oni su krenuli za nama.

  Dok smo bježali, netko me pogodio u glavu i odmah nakon toga, metar od mene navijač me zalio nečim po licu, od čeka mi je lice pocrvenilo i počelo peći. Uz pomoć igrača Apollona za koje igra i Pavle Marčinković pobjegli smo u svlačionicu gdje smo bili dva sata, a dvadeset minuta smo držali vrata svlačionice dok nije došla policija. Ja sam dobro, ali jedan suigrač dobio je šakom u glavu od navijača te mu je zatvoreno oko. Najluđe je bilo što je jedan navijač imao nož i krenuo na nas, a da stvar bude gora u utorak opet igramo protiv njih u istoj dvorani.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE