Novi Why Not Zer0.3!

Jeste li već provjerili novu “signature” liniju Russella Westbrooka? Njegov je treći model Air Jordan Why Not Zer0.3 predstavio neka mala, ali značajna poboljšanja od prethodnih modela, zbog kojih ćete još više voljeti ovu tenisicu! Više o tome možete pročitati u našem blogu OVDJE >>
Trenutno su na raspolaganju tri fantastična colorwaya.
“Zero Noise” hvali Russellovu sposobnost da ukloni sve smetnje na terenu fokusiranjem na strast prema igri. On potiče sve koji su strastveni da nešto učine isto.
Air Jordan Why Not Zer0.3
“The Family” colorway je zahvala njegovoj obitelji koja ga je podržala i pomogla mu da postane najbolji igrač, suigrač, otac, brat i sin. Tenisice su tamne boje jer su oni bili uz njega i prije nego što je zasjao pod reflektorima.
Air Jordan Why Not Zer0.3
“UNITE” je dio Jordanove inicijative poticanja ljudi da se ujedine i ostave trag. Kreira se serija filmova u kojoj se prikazuju sportaši branda Rui Hachimura, Kia Nurse, Jayson Tatum i Zion Williamson koji šalju snažnu poruku o zajedništvu: “Impossible Alone. Possible Together.”
Osjećate se nadahnuto? Zaustavite se kod naše trgovine, isprobajte ove fantastične tenisice na našem terenu i uvjerite se da je hype utemeljen!
Air Jordan Why Not Zer0.3

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com