Vladimir Jovanović:”Lovro Gnjidić ostaje u Ciboni!”

Gost SuperSportske podcasta bio je trener Cibone Vladimir Jovanović koji je pričao o brojnim košarkaškim temama, ali i opovrgnuo priče o odlasku Lovre Gnjidića iz kluba na kraju sezone.

“Oko tog slučaja želim se obratiti sportskoj javnosti i navijačima Cibone, želim im poručiti da ne brinu jer će Lovro Gnjidić i sljedeće sezone nositi dres Cibone. S time bi završio tu temu i stavio točku.” – poručio je trener Vukova, ali se i osvrnuo na Roka Prkačina.

“Ja kao trener Cibone bi volio da Roko i sljedeće sezone ostane u klubu. Međutim, ukoliko netko dobije NBA ponudu i sve što to nosi, nitko nema pravo da ga zaustavi. Tu jedino može sam igrač, zajedno s obitelji i agencijom donijeti odluku što je najbolje za njega.”

_

Cibona je aktualnu sezonu završila na 9. poziciji ABA lige. Jovanović je zadovoljan tim uspjehom.

“Zadovoljan sam jer situaciju promatram od trenutka kada sam došao u klub. Izbjegli smo baraž i dodatan stres koji sigurno ne bi bilo lak.”

Ipak, takav rezultat ne bi ga zadovoljio i sljedeće sezone.

“U glavi imam već tri-četiri igrača koja bi dodao ovoj jezgri. Prvi cilj je da Cibona u svakoj utakmici bude konkurentna za pobjedu. Ne želim da navijači kad vide da igramo sa Zvezdom prije dvoboja odmahnu rukom i pitaju se koliko razlike ćemo izgubiti.”

Cijelu emisiju možete pogledati ovdje.