Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Vladimir Jovanović:”Lovro Gnjidić ostaje u Ciboni!”

  Gost SuperSportske podcasta bio je trener Cibone Vladimir Jovanović koji je pričao o brojnim košarkaškim temama, ali i opovrgnuo priče o odlasku Lovre Gnjidića iz kluba na kraju sezone.

  - Advertisement -

  “Oko tog slučaja želim se obratiti sportskoj javnosti i navijačima Cibone, želim im poručiti da ne brinu jer će Lovro Gnjidić i sljedeće sezone nositi dres Cibone. S time bi završio tu temu i stavio točku.” – poručio je trener Vukova, ali se i osvrnuo na Roka Prkačina.

  “Ja kao trener Cibone bi volio da Roko i sljedeće sezone ostane u klubu. Međutim, ukoliko netko dobije NBA ponudu i sve što to nosi, nitko nema pravo da ga zaustavi. Tu jedino može sam igrač, zajedno s obitelji i agencijom donijeti odluku što je najbolje za njega.”

  _
  _

  Cibona je aktualnu sezonu završila na 9. poziciji ABA lige. Jovanović je zadovoljan tim uspjehom.

  “Zadovoljan sam jer situaciju promatram od trenutka kada sam došao u klub. Izbjegli smo baraž i dodatan stres koji sigurno ne bi bilo lak.”

  Ipak, takav rezultat ne bi ga zadovoljio i sljedeće sezone.

  “U glavi imam već tri-četiri igrača koja bi dodao ovoj jezgri. Prvi cilj je da Cibona u svakoj utakmici bude konkurentna za pobjedu. Ne želim da navijači kad vide da igramo sa Zvezdom prije dvoboja odmahnu rukom i pitaju se koliko razlike ćemo izgubiti.”

  Cijelu emisiju možete pogledati ovdje. 

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE