Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Vladimir Jovanović:”Lovro Gnjidić ostaje u Ciboni!”

  Gost SuperSportske podcasta bio je trener Cibone Vladimir Jovanović koji je pričao o brojnim košarkaškim temama, ali i opovrgnuo priče o odlasku Lovre Gnjidića iz kluba na kraju sezone.

  - Advertisement -

  “Oko tog slučaja želim se obratiti sportskoj javnosti i navijačima Cibone, želim im poručiti da ne brinu jer će Lovro Gnjidić i sljedeće sezone nositi dres Cibone. S time bi završio tu temu i stavio točku.” – poručio je trener Vukova, ali se i osvrnuo na Roka Prkačina.

  “Ja kao trener Cibone bi volio da Roko i sljedeće sezone ostane u klubu. Međutim, ukoliko netko dobije NBA ponudu i sve što to nosi, nitko nema pravo da ga zaustavi. Tu jedino može sam igrač, zajedno s obitelji i agencijom donijeti odluku što je najbolje za njega.”

  Cibona je aktualnu sezonu završila na 9. poziciji ABA lige. Jovanović je zadovoljan tim uspjehom.

  “Zadovoljan sam jer situaciju promatram od trenutka kada sam došao u klub. Izbjegli smo baraž i dodatan stres koji sigurno ne bi bilo lak.”

  Ipak, takav rezultat ne bi ga zadovoljio i sljedeće sezone.

  “U glavi imam već tri-četiri igrača koja bi dodao ovoj jezgri. Prvi cilj je da Cibona u svakoj utakmici bude konkurentna za pobjedu. Ne želim da navijači kad vide da igramo sa Zvezdom prije dvoboja odmahnu rukom i pitaju se koliko razlike ćemo izgubiti.”

  Cijelu emisiju možete pogledati ovdje. 

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE