Vladović predstavljen na Baldekinu, poručio da Šibenik ima momčad za potući se sa svima

Array

Iako je praktički od početka priprema na Baldekinu, Jakov Vladović tek je danas predstavljen kao novi igrač Šibenke. Iskusni play trebao bi donijeti upravo to, iskustvo mladoj momčadi Mira Jurića, jasno, uz poene i asistencije.

– Sportski direktor i trener iznijeli su svoja razmišljanja, odnosno što očekuju od mene. Vjerujem da ću s ovim iskustvom koji imam to moći ispuniti. Ekipa je mlada, tim momcima će trebati pomoć da što prije sazriju, da im bude lakše. Nadam se da ću im uspjeti pomoći u tome, a samim time i dati ono što se od mene očekuje na terenu – kazao je 36-godišnji Zadranin, koji nema ništa protiv biti suport Domagoju Šariću.

IMG_20190812_183838_578

– Nemam problema s tim da budem i back up. U mojim godinama ne mogu igrati kvalitetno u oba smjera neku veliku minutažu. Dome je pokazao da ima kvalitetu, samo da bude zdrav, mislim da ćemo se jako dobro nadopunjavati na terenu – smatra Vladović, koji se nadam uspješnoj sezoni u narančastom dresu.

– Mislim možemo potući sa svima, samo da nas zaobiđu ozljede. Kvalitetu imamo, a dokle ćemo dogurati vidjet ćemo, ići ćemo utakmicu po utakmicu.

U dresu Zadra Vladović je igrao pod Tornadom, u novoj sezoni slušat će huk Funcuta. Veseli li se igranju pred fanatičnim šibenskim navijačima?

– Veselim se igranju pred svim navijačima – poručio je Jakov.

Pomoćni trener Šibenke Dženan Rahimić kazao je kako je Vladović od prvog dana bio njihov prvi pick za mjesto razigravača.

– Znali smo zašto ga želimo i vjerujem da će biti pravo pojačanje. Kako je i sam kazao, osim njegovih poena i asistencija, vrlo će nam dobro doći i njegovo iskustvo, bit će od velike pomoći Šariću i Gulinu – istaknuo je Rahimić.

Dodao je kako pripreme za sada teku prema planu. Ipak, nije sve idealno. Paić, naime, ima problema s ozljedama i vrlo vjerojatno će preskočiti početak sezone. Prvu pripremnu utakmicu Šibenka će odigrati u petak u Zadru, protiv Sonik Puntamike, sljedeći tjedan je uzvrat na Baldekinu, a dogovoren je i susret sa Splitom na Gripama

Related Articles