Vrijednosnice u Trnskom bez koša posljednjih 5 minuta

Array

Nevjerojatno loših pet minuta odigrali su Brokeri iz Darde. U 35. minuti tricom Josipa Glavinića poveli su 69.68 i to su bili posljednji koševi gostiju iz Baranje na toj utakmici. Ovom pobjedom Mravi su osigurali Ligu za prvaka, a Vrijednosnice će u nastavku prvenstva pokušati osvojiti što više bodova u srazu s direktnim konkurentima kako bi bez stresova igrali Ligu za ostanak.

[rezultat id=105]

Zagrepčani su u prvu osjetniju prednost ostvarili u sedmoj minuti kada su s pet vezanih poena Matije Poščića poveli s 18:9. Do kraja četvrtine preko Mate Peraice i Glavinića gosti smanjuju, a početkom drugog dijela Antonio Bičvić i Dejan Meznarić odvode Dardu u vodstvo.

Marko Car ponovno vraća domaćine u plus i s devet poena do poluvremena dovodi Zagreb u vodstvo od 41:34. Ponovno se Brokeri vračaju brzo u utakmicu, rade mini seriju 7-0 za vodstvo od 44:41 i u nastavku se protivnici izmjenjuju u vodstvu sve do spomenute 35. minute.

Vrijednosnice su došle do vodstva u finišu, i vjerojatno su u glavi računali kako uhvatiti priključak za vodećima i probati osigurati Ligu za prvaka. To i nije bilo sasvim nerealno, odlučivale bi utakmice protiv Jollyja i Đure Đakovića, i u slučaju uspjeha do kraja bi igrale sve opcije.

Međutim, danas odlični Car i Tomislav Petrović brzo vraćaju prednost domaćinu, a Zagreb do kraja utakmice radi seriju od 15-0 za konačnih 81:69.

Petrović je igrač utakmice, postigao je 32 poena, a upisao je i 15 skokova uz valorizaciju 44. Dobari su bili Car (25 poena uz 10 pretrpljenih faulova), Poščić (11 poena, 9 skokova), a Juraj Segarić je imao 12 asistemcija. Josip Glavinić je predvodio Baranjce, 25 poena, devet skokova, 7 asistencija, valorizacija 28.

Related Articles