Zabok bez velikih očekivanja dočekuje HT Premijer ligu

Array

Ususret HT Premijer ligi razgovaramo s košarkaškim djelatnicima čiji klubovi participiraju u najvišem rangu hrvatske klupske košarke. Jedan od takvih je upravo i Ozren Hanžek, predsjednik KK Zabok, koji je za Crošarku najavio početak natjecanja iz perspektive svoje momčadi:

Kao i svake sezone zbog izuzetno skromnog proračuna, prvenstveni cilj je opstanak u ligi, ali također spremni smo se potući za svaki bod, pogotovo na domaćem terenu I osigurati opstanak, sve ostalo će biti nagrada za kvalitetan rad. Što se tiče igračkog kadra, u odnosu na prošlu sezonu, otišli su Krešimir Radovčić, Ivan Batur, I Domagoj Proleta, bili su tu I Aljoša Šarac (koji se nažalost ozlijedio na utakmici sa Cibonom u prvom dijelu sezone), te Marino Šarlija koji je došao na polusezoni. Nikako nećemo zaboraviti I Marka Tomasa koji je donio jednu od najvećih zabočkih pobjeda protiv Zadra, nakon 24 razlike minusa.

Ipak, bilo i je dolazaka, odnosno novih imena u svlačionici:

Što se tiče nove sezone, u kadru su ostali Luka Tomas, Šime Lisica, Martin Tudjen, Ivan Martinko, Roko Galić, Patrik Jambrović, Andro Anzulović I Zvonimir Ćutuk, Nažalost zbog operativnog zahvata u procesu rekuperacije je kapetan Antonio Črnjević, te se nadamo njegovom punom oporavku I povratku na parket do kraja godine. Novi igrači u rosteru su Ivan Zebić (raspoloživ na pozicijama 2-3), Mate Mandić (raspoloživ na pozicijama 1-2-3), Demian Balaško (raspoloživ na pozicijama 3-4), Markus Lončar (raspoloživ na pozicijama 4-5) I zadnji koji je došao Domagoj Samac (raspoloživ na pozicijama 3-4), bio je tu i Henrik Širko (raspoloživ na pozicijama 2-3-4), koji je nakon nekoliko dana napustio klub i potpisao za kosovsku Peju. Također u stručnom kadru je uz trenere Ivana Tomasa I Dragutina Črnjevića tu i pomoćni trener Ivan Kapov.

Očekuje se uzbudljiva sezona u novom formatu natjecanja, sa puno kvalitetnih utakmica I nadamo se puno veselja za naše navijače. – zaključio je predsjednik KK Zabok, Ozren Hanžek

Related Articles