Zadar blizu dogovora s Morovićem

Array

Košarkaši Zadra u Novu godinu trebali bi ući pojačani na poziciji organizatora igre. Klub je blizu dogovora sa Vedranom Morovićem koji će biti veliko pojačanje ukoliko je blizu forme iz sezone 2009/2010.

Vedran Morović trenira već jedno vrijeme sa Zadarskim košarkašima i očito je zadovoljio kriterije trenera Ante Nazora i sportskog direktora, Branka Skroče. Podsjetimo, Morović je na početku sezone igrao za Široki, trener Ivan Velić nakon prvog kola ABA lige nije bio zadovoljan njegovom igrom i Vedran je dobio otkaz. Koliko je to bio dobar ili loš potez, procjenite sami jer se Široki nalazi na posljednjem mjestu ABA lige, zajedno sa Mađarima.

Prema informacijama koje smo dobili iz košarkaškog kluba Zadar, Vedranu Moroviću poslan je prijedlog ugovora kojeg bi on trebao provjeriti i potpisati, a tu navodno nebi trebalo biti problema.

Bilježimo i jedan odlazak igrača. Zadar je raskinuo ugovor s Jordanom Burgasonom koji nije zadovoljio, a i prema riječima Branka Skroče on je ionako doveden samo da razbudi Gorana Vrbanca i ostale šutere, a to je izgleda uspjelo. Potpisom Morovića, vjerojatno će otići još netko, a najviše se spominje Ivan Mikulić koji je većinu utakmica bio van sastava. Igrači koji su se još spominjali u kombinacijama sa Zadrom su Marko Car i Jusuf Nurkić, ali tu nema nikakvih novih informacija za sada.

Zadar sljedeću utakmicu igra protiv Krke iz Novog Mesta, prvaka Slovenije koji će doći mobiliziran i s 5 poraza u nizu u ABA ligi. Posljednju su pobjedu ubilježili 25. studenog 2012. godine protiv Union Olimpije. Zadrane očekuje teška utakmica, a pobjedom bi se udaljili od Krke za dvije pobjede.

Related Articles