Zadar: Lyons dolazi danas, traži se još jedan igrač?

Array

Novo pojačanje Zadra na bekovskim pozicijama Mark Lyons, danas bi trebao stići u Zadar, a navodno se traži još jedno pojačanje na poziciji četiri koje bi dodatno ojačalo sastav u borbi za ostanak u ABA ligi.

Iz kluba još uvijek nema službene potvrde o dolasku Lyonsa, a sve zbog odluke direktora kluba Borisa Skroće da se ne izlazi u javnost dok ugovor ne postane važeći. To znači da se čeka Lyonsov lječnički pregled i ukoliko ga prođe ugovor postaje valjani. Dodajmo kako je struka kluba u potrazi za još jednim pojačanjem na poziciji četiri, a koliko je realan dolazak još jednog pojačanja vidjet će se u narednim danima.

Spomenimo kako je KK Zadar ostao bez jednog člana Nadzornog odbora kluba. Ante Babić podnio je ostavku na svoju dužnost, a za portal ezadar.hr izjavio je sljedeće: Točno je, 07. veljače podnio sam neopozivu ostavku na mjesto člana NO KK Zadar s.d.d. iz osobnih razloga.

“Silenzio stampa” sportskog direktora nije dugo trajao

Prošlog tjedna je sportski direktor kluba Branko Skroče novinarima objavio “silenzio stampa” zbog nekih napisa i postavljenih pitanja na konferenciji za novinare koja su se najviše odnosila na silne promašaje koje je napravio u odabiru igrača. Njegova šutnja nije dugo trajala, tek nepunih tjedan dana jer je dao izjavu za Radio Zadar što se tiče novog igrača Lyonsa:

On je bio moja i trenerova želja. Gledali smo ga dosta, dobili smo i dobre povratne informacije za njega. Energetski vrlo moćan igrač, igrao je na odličnom sveučilištu Arizona. Nadam se da će se brzo uklopiti u momčad i da će on biti ta prevaga koja nam je potrebna da nas malo pogura u preostalom djelu sezone.

Dodao je i par rečenica o borbi za ostanak u ABA ligi, a smatra da je Zadru mjesto u njoj:

Još uvijek imamo šanse osigurati ostanak. Neće biti lako, kod kuće moramo biti čvršći, Višnjik se ne smije postati prolazna stanica za ostale klubove. Na terenu trebam puno jače gristi, vjerujem da će nam takav pristup u konačnici i donijeti rezultat.

Optimist sam, idemo se svi skupa uhvatiti za jednu granu i pokušati izgurati ovu sezonu na najbolji mogući način. Mi pripadamo ovom društvu i želimo tu igrati i dalje, rekao je za kraj Skroče.

Related Articles