Zadar objavio: Novi dvogodišnji potpis!

Košarkaški klub Zadar je na svojim službenim kanalima objavio vijest o nastavku suradnje s povremenim hrvatskim reprezentativcem, Domagojom Vukovićem. Riječ je o novom potpisu, odnosno produljenju ugovora na još dvije dodatne godine.

Podsjetimo, Domagoj Vuković je nakon obustave sezone, ukupno gledajući bio najkorisniji igrač Košarkaškog kluba Zadar i nastupima u sklopu regularnog dijela ABA ligaške sezone 2019./2020.

Također, Riječanin je nakon odigrane 21 utakmice s ukupno 158 skokova bio drugi skakač ABA lige sa 7.52 skoka po susretu, ali isto tako je prednjačio i u postotku točnosti šuta te je bio četvrti najprecizniji igrač lige za dva poena s čak 70.93% uspješnosti, dok je za tri poena šutirao s 41.07% točnosti.

Konačni indeks korisnosti za prethodnu sezonu Vukovića je istaknuo na specifično 11. mjesto ljestvice najkorisnijih igrača regionalnog natjecanja. Općenito je Vuković proteklih godina zbog igara u Zadru znao pronaći svoje ime na reprezentativnom popisu. Iz kluba na službenoj web stranici čestitaju Domagoju na postignutom dogovoru.

Ovim putem čestitamo našem igraču na novom ugovoru i želimo mu još puno uspjeha u bijelo-plavom dresu!

Related Articles