Srijeda, 8 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Zadar stiže na gostovanje u Zagreb

  Košarkaši Zadra u sklopu 23. kola HT premijer lige danas, u utorak s početkom u 16 sati, gostovat će u Sportskoj dvorani u Dubravi gdje ih dočekuje domaći KK Furnir

  - Advertisement -

  Iza košarkaša Zadra poraz je protiv Budućnosti u Podgorici, ali i onaj u domaćem prvenstvu u dvoboju sa Zabokom. Dubravaši su podosta namučili Zadrane u dvoboju igranom na Višnjiku, a u rosteru gostiju ni danas neće biti Justina Cartera.

  “U prošloj utakmici smo pobijedili, međutim nije bilo lako, dosta smo se namučili jer je Furnir pružao dobar otpor. Trebamo od prve minute ući čvrsto u utakmicu s maksimalno ozbiljnim pristupom, jedino tako možemo upisati novu pobjedu.” istaknuo je igrač Zadra Filip Paponja.

  Ivan Perinčić je istaknuo kako su igrači vrlo umorni zbog velikog broja utakmica te da će u dogovoru s Veljko Mršićem biti odlučeno tko će putovati u Zagreb.

  Trener domaćina Jeronimo Šarina navodi kako njegova momčad nema što izgubiti te se nada da će njegovi momci odigrati dobru utakmicu.

  ”Zadar je prva momčad lige, osvojili su Kup Krešimira Ćosića. U posljednje vrijeme igraju zaista dobro i čak su jednog Mornara vodili prvo poluvrijeme. S obzirom da imaju veliki broj utakmica u posljednje vrijeme možda ih je i umor malo stisnuo i ako neće biti na optimalnom nivou pokušat ćemo im parirat. To je utakmica gdje moji igrači moraju biti opušteni jer mi u toj utakmici nemamo što izgubiti, a možemo samo dobiti. Moja želja da je pružimo dobru utakmicu i pokažemo jedan korak naprijed u odnosu na posljednje utakmice i to će nam biti pokazatelj kako bi trebali izgledati u idućim utakmicama.”

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE