Zadarski drugoligaš pregazio Karlovčane za drugo kolo kupa

Array

U prvom kolu Kupa Krešimira Ćosića, drugoligaš Sonik-Puntamika ugostio je Šanac. Iako se gosti natječu u višem rangu natjecanja, motivirani domaćin nije dao niti najmanje šanse Karlovčanima koji su veću prvom poluvremenu djelovali kao razbijena vojska.


Kup Krešimira Ćosića, 18. studeni

Sonik-Puntamika – Šanac Karlovac 91:69 (23:14, 24:14, 23:16, 21:25)

Sonik: Ceranja 22 (8sk), Knežević 3, Palčić 20 (6sk, 6as), Pešut 14, Marčev 8 (10sk), Lukić 2, Uzelac 12, Mavra, Šoša, Gardijan, Marcelić 2, Jurjević 8.
Šanac: Češković 22, Panjević, Mileta 24 (11sk), Tomić, Josipović 11, Lipak 3, Požar 6, Mataković 3, Manjerović, Ćosić.


Pogledamo li na semafor i kako se rezultat kretao tijekom utakmice, svima je jasno da se radilo o jednosmjernom dvoboju. Karlovčani su nastavili s praksom iz Prve lige da na gostujućem terenu djeluju potpuno inferiorno, a malu ispriku mogu naći u tome da u momčadi nije bilo Sanjina Legovića i Antonija Kraljića, dva važna igrača iz petorke.

Sonik Puntamika bila je bolja u svakom segmentu igre, a bacimo li oko na statistiku, najviše se ističe napadački skok. Čak 16 u odnosu na gostujuća dva te devet izgubljenih lopti više gostiju. Kod Karlovčana jedini koji je zaslužio prolaznu ocjenu je Zadranin Filip Mileta koji je upisao double-double učinak (24p, 11sk).

U sljedećem kolu kupa, Sonik-Puntamika ugostit će zagrebački Rudeš.

Related Articles