Zanimljiva nedjelja: Zagorci pred kamerama dočekuju Split

Tri zanimljiva dvoboja HT Premijer lige donosi nedjelja. U 17 sati će se pred televizijskim kamerama HRT-a susresti Zabok i Split. Gorica od 17 sati dočekuje Sonik Puntamiku, dok će dan zaključiti susretom u Sinju domaći Alkar i Škrljevo.

Zagorci igraju u odličnoj formi, na svome kontu imaju tri uzastopne pobjede pa Žutima neće biti nimalo lako doći do slavlja u prelijepoj zabočkoj dvorani. Kako će se dvoboj razvijati moći ćemo pratiti na HRT-u 2 od 17h.

Gorica će ugostiti ugodno iznenađenje prvenstva, Sonik Puntamiku.

_

“Sada nam predstoji jedan dobar protivnik, jedno iznenađenje prvenstva koje predvodi odličan trener Hrvoje Vlašić. On ih je posložio kao spoj mladosti i iskustva, pogodio je s pojačanjima i igračima koje su doveli. Međutim mi igramo na domaćem parketu, forma nam je u uzlaznoj putanji i to smo pokazali na turniru ABA 2 lige. To smo pokazali i na ovoj zadnjoj utakmici protiv, mogu reći, odličnog Škrljeva koje se u drugom dijelu sezone jako podiglo u formi i u igri. Mi na domaćem parketu igramo dosta dobro i trebamo se postaviti čvrsto, muški. Odigrati utakmicu u visokom ritmu i visokom intenzitetu i nadam se dobrim vijestima”najavio je dvoboj domaći strateg Josip Sesar.

I za kraj vikenda u Sinju će snage odmjeriti domaći Alkar i Škrljevo koje u drugom dijelu sezone igra znatno bolje nego na startu sezone. Ipak, poznato je kako Alkar na svome parketu uvijek traži pobjedu, a tako će biti i večeras od 19 sati.

“U dobrom smo ritmu, stalno to ponavljam jer to je i istina. Gubili smo neke utakmice u samim završnicama, ali smo i pokazali protiv vrha lige da možemo odigrati na visokom nivou. Vraća nam se Granić kojeg smo malo sačuvali protiv Zadra, što nam je vrlo važno u rotaciji i ja zaista vjerujem u pozitivan ishod ove priče. Idemo na pobjedu, kao uvijek i kao protiv bilo koga. Nema odstupanja od tog cilja.” – kaže domaći trener Damir Milačić.