Petak, 25 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Žuti danas igraju utakmicu sezone!

  KK Split danas igra svoju utakmicu sezone, utakmicu razigravanja za ostanak u najvišem rangu regionalne ABA Lige, a protivnik su sarajevski Sparsi koji su slavili u prvom susretu igranom na Gripama. Poraz u današnjoj utakmici za Žute bi značio i ispadanje iz lige, dok bi nas pobjedom čekala majstorica u Splitu.
  Situacije u koju su se Žuti doveli na kraju sezone svjestan je i Mateo Kedžo – “Pred nama je utakmica sezone. Prvu smo loše odradili, bili bez koncentracije u više faza igre. Kvalitetnija smo momčad, ali to moramo pokazati na terenu. Vjerujemo u pobjedu, nema nikakvih dilema što se toga tiče.” – zaključio je kapetan splitske momčadi.
  Trener Splita, Mile Karakaš, također je dao svoje viđenje utakmice za službene stranice lige – “Sve je vrlo jednostavno, jedino što nas zanima je pobjeda. Takav će biti mentalitet od prve sekunde, ne zanima što tko misli, govori, piše, tko će igrati, tko neće igrati… Jedino što me zanima je kako dati koš više. Svi vjerujemo u pobjedu u Sarajevu.”
  U pobjedu vjerujemo i mi te ćemo od 18:30 sati biti pred malim ekranima s prijenosom na Arena Sport 2 programu i navijati za Žute koji igraju ne samo za sebe, već i za hrvatsku košarku!

  zadnje objave