KK JOLLY JBŠ brusi formu

Array

Nešto više od mjesec dana dijeli nas od nove košarkaške sezone u kojoj Jolly JBŠ kao pojačanje doveo Aleksandra Čuića koji će igrati na poziciji centra te Dinu Cinca zaduženog za poziciju četvorke. Uz njih u klub stiže i mladi reprezentativac Juraj Kozić iz Osijeka koji je trenutačno na probi, a igra pozicije 2-3.

Utakmicom s ekipom Širokog Wwina-a u šibenskom Baldekinu započeo je niz prijateljskih utakmica kojima će se košarkaši Jolly JBŠ pripremati za skorašnju sezonu u A1 ligi. U utakmici su obje ekipe pokazale podjednaku snagu i spremnost a završena je rezultatom 68:75 iako su domaćini u posljednju četvrtinu ušli s prednošću od 56:53. „Bankari“ su pokazali dosta dobro fizičku snagu što je rezultat napornih treninga u teretani, a obje ekipe nisu se štedjele a konačni rezultat djelom je posljedica ozljeđivanja Ronalda Rossa koji u posljednjoj četvrtini nije niti ulazio u igru.

Jolly - Siroki

Cilj ove sezone, po riječima sportskog direktora kluba Davora Vidačka, je ulazak u viši rang natjecanja odnosno u ABA ligu što je i očekivano nakon dobrih rezultata u prošloj sezoni.

Raspored prijateljskih utakmica:

08. rujna Ural – Jolly JBŠ (u Poreču)
09. rujna Lokomotiv – Jolly JBŠ (u Poreču)
11. rujna Jolly JBŠ – Monrovia
13. i 14. rujna turnir u Širokom Brijegu
16. rujna Alt Basket – Jolly JBŠ (Biograd na Moru)
18. rujna Jolly JBŠ – Monrovia
25. do 30. rujna nekoliko utakmica u Sloveniji

Related Articles