Krstić na klupi VROS Osijeka do 2021. godine

Array

Jedini slavonski premijerligaš, VROS Osijek, produžio je suradnju s trenerom Vladimirom Krstićem za još četiri godine. Produkt je to sjajnih rezultata koji su ostvareni u Gradskom vrtu prošle sezone, odnosno plasmana u doigravanje Prvenstva Hrvatske. Prema dosad važećem ugovoru, Krstić je u klubu trebao ostati još sljedeće sezone, no iz kluba su mu na ulasku u posljednju godinu suradnje istu odlučili produžiti.

“Vladimir Krstić je trenutno najperspektivniji Hrvatski trener koji je na visokom nivou odradio dosadašnji dio ugovora, te je naša ponuda za nastavkom suradnje bila logičan potez i sretni smo što ćemo nastaviti suradnju”, stoji u izjavi sportskog direktora VROS-a, Renata Martinka.

Trener Krstić također je izrazio zadovoljstvo nastavkom suradnje:

“Osijek je moj grad, ovdje sam započeo svoju igračku košarkašku karijeru i jako mi je drago da sada ovdje nastavljam usavršavati i svoju trenersku karijeru. Prošao sam kao igrač skoro cijeli svijet, bio sam reprezentativac Hrvatske, igrao sam u 14 klubova u čak 9 zemalja i iz mog iskustva mogu reći da je KK Vrijednosnice Osijek vrhunski organiziran klub. Predsjednik Alexander Hrkač i vodstvo kluba osigurali su nam vrhunske uvjete za rad, klub iz godine u godinu raste na svim nivoima i iznimno sam zadovoljan što zajedno nastavljamo graditi odličnu košarkašku priču u jednoj zdravoj i ambicioznoj sportskoj sredini.”

Related Articles