Ante Nazor: “Svaka je utakmica na život i smrt”

Array

Važnu pobjedu na gostovanju kod Mega Bemaxa ostvarili su u zadnjem kolu košarkaši Zadra. Borba za očuvanjem statusa ABA ligaša sve je zanimljivija, četiri kola ostala su do kraja, Zadar je deveti sa 6 pobjeda i 12 poraza. Isti takav omjer ima i Igokea dok zadnja dva mjesta drže dva slovenska kluba Olimpija i Krka s 5 pobejda i 13 poraza.

Malo se lakše diše sada na Višnjiku.

Teško je to reći, pobjeda je stvarno odlično došla ali previše, jako puno još uvijek osciliramo. Trebamo to sve svesti na što je moguće manje ali nije to sada ni lagano. Svaka je utakmica na život i smrt i nema sada baš puno prostora za neke velike stvari“ – ističe trener KK Zadar, Ante Nazor.

Finiš je ABA lige,, sve će se riješiti u zadnja četiri kola.

„Tako je, ja vjerujem u svoju momčad, svoje igrače i uvjeren sam da ćemo i iz ove sitaucije izaći kako treba. Moramo biti pravi, ne smije nam se više ponoviti Krka, iz te utakmice smo nadam se izvukli pouke da nam se takvo više ne dogodi“.

Nazora stalno prate borbe za očuvanjem statusa ABA ligaša.

Istina, to me već i dosta ojačalo. Sve ovo još ranije prolazio sam sa Zadrom pa MZT-om i lani s Cibonom. Sada je to opet moja stvarnost u Zadru ali nema veze. Ljudi koji sada vode klub na pravom su tragu, već desetak godina ovaj klub traži pravi iskorak, nadam se da će napokon do njega i doći. Sretan sam što mogu pomoći najbolje što mogu, nije lako kada u tijeku sezone uskočiš u neku momčad koju nisi slagao sve brzo posložiti. Pozitivan sam i vjerujem da ćemo ovu našu borbu za ostankom u ligi odraditi na najbolji mogući način“.

Slijedi Cibona.

„Jedini pravi istinski klasik hrvatske košarke. Sve ćemo u pripremi napraviti da u tom susretu budemo pravi. Uz podršku s tribina idemo po tu, za nas jako važnu pobjedu“.  

Related Articles