25. izdanje najstarijeg košarkaškog kampa u Hrvatskoj: “Treniranje, utakmice, izazovi, igra i zabava”

U utorak je u prekrasnom Zaton Holiday Resort-u završilo ovogodišnje izdanje eNBeA ljetnog košarkaškog kampa u kojem su sudjelovali djevojčice i dječaci dobnog uzrasta od 6 do 16 godina.

Kamp je realiziran u dvije smjene od 26. lipnja do 06. srpnja 2021. (FOTOGALERIJA)

Jutarnji program treninga košarkaške tehnike, program zabave i uživanja na plaži, u moru i na aquaparku, kao i posljepodnevni treninzi individualne taktike igre i večernjih utakmica i turnira u 3X3 košarci te izazova u košarkaškim vještinama kao i cjelodnevna animacija, uz vođenje vrsnih učitelja košarke i animatora, bili su korisni i zabavni sadržaji ovog tradicionalnog ljetnog košarkaškog kampa, koji se već 25.-u godinu za redom, održava na nekoj od lokacija uz obalu Jadranskog mora.

DESET LOKACIJA KAMPA U DVADESETPET GODINA: SAVUDRIJA, UMAG, BAŠKO POLJE, VIS, ŠOLTA, OBONJAN, UGLJAN, BRODARICA, TRIBUNJ, ZATON

Prvih nekoliko izdanja kampa i još nekoliko poslije održano je u Savudriji kod Umaga, potom u Baškom polju, na otoku Visu, Rogaču na otoku Šolti, otoku Obonjanu, u Kukljici na otoku Ugljanu, Umagu, Tribunju, Brodarici a u Zatonu kod Zadra kamp se održao već po sedmi puta.

IDEALNO ZA DJECU
Izvrsni sadržaji turističkog naselja Zaton Holiday Resort koji je na razini tri i četiri zvjezdice je dizajniran za obitelji s djecom pa su sadržaji izuzetno zanimljivi i atraktivni za sve polaznice i polaznike košarkaškog kampa.

NE MOŽE BOLJE
Svaki sudionik kampa imao je priliku podići svoju igru, samopouzdanje i otpornost na višu razinu a uz to se dobro zabaviti sa svojim vršnjacima te zasnovati nova prijateljstva.

ENBEA KAMP U ZHR-U 2022.
Oduševljeni ovogodišnjem izdanju kampa, mladi košarkaši i košarkašice već se raduju slijedećem 26.-om izdanju kampa u prekrasnom okruženju Zaton Holiday Resort-a.

Related Articles