Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  KK Stoja: U ponedjeljak započinje Ljetna škola košarke i košarkaški kamp

  Nakon uspješnog završetka natjecateljske sezone u ponedjeljak 12. srpnja 2021. godine započinje još jedno izdanje Ljetne škole košarke i kampa Košarkaškog kluba Stoja.

  Naime, nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja cjelodnevnog košarkaškog Kampa, KK Stoja i ove godine pruža roditeljima mogućnost da svoju djecu ostave u produženom boravku kampu do 16 sati. Tako će nakon službenog djela koji traje od 8 do 11 sati, a koji je kao i prijašnjih godina besplatan, djeca moći ostati i na drugom djelu kampa koji će se osim na vanjskim košarkaškim igralištima odvijati na šetalištu Lungomare te na gradskom kupalištu Valkane.

  INFORMACIJE O KAMPU:

  Voditelj kampa biti će Igor Valić, licencirani trener sa dugogodišnjim košarkaškim iskustvom u svim dječjim kategorijama. Ostali voditelji su treneri sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođenje i nadzor odvijat će se kroz sportske aktivnosti, kreativne radionice te razne zabavne sadržaje i goste iznenađenja.

  Kamp će raditi od ponedjeljka do petka bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše, program će se provoditi u sportskoj dvorani ŠSD Stoja.

  Termin kampa je od 12.07.2021. do 24.07.2021., kada je predviđeno završno druženje te podjela majica i diploma.

  Radno vrijeme kampa je od 7,45 do 16,15 sati. Predviđena dob polaznika je od 7 do 12 godina. Kamp će se provesti uz poštivanje svih sigurnosnih mjera koje su u ovom trenutku na snazi.

  Partneri Kampa: Zagrebačka banka d.d. i MAX CITY

  Sve informacije o kampu dostupne su na klupskoj Facebook i web stranici te putem e-maila kluba: info@kk-stoja.hr, ili na broj 098-163-3362.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave