Utorak, 3 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  26. turnir veterana u košarci „Old stars Zagreb“

  Domaćin najstarijeg košarkaškog veteranskog turnira u regiji, koji nosi naziv „Old stars Zagreb“, ove će godine biti Opatija. Naime, od četvrtka 29. svibnja pa do nedjelje 1. lipnja 2014. u Opatiji će se održati 26. izdanje međunarodnog košarkaškog turnira veterana „Old stars Zagreb“, na kojemu se kao i prethodnih godina očekuje više od četrdeset muških i ženskih veteranskih ekipa.
  old_stars_zagreb
  Ekipe će biti podijeljene u više starosnih kategorija. Veterani će se natjecati u kategorijama:
  a) kategorija 35+ (košarkaši rođeni 1979.g. i stariji),
  b) kategorija 42+ (košarkaši rođeni 1972. g. i stariji) i
  c) kategorija 50+ (košarkaši rođeni 1964. g. i stariji).

  - Advertisement -

  Vetranke će se natjecati u dvije starosne kategorije:
  a) kategorija 32+ (košarkašice rođene 1982. g. i starije),
  b) kategorija 42+ (košarkašice rođene 1972. g. i starije).

  Organizator turnira je Prva udruga košarkaških veterana iz Zagreba u suradnji s košarkaškom udrugom „Marinovi prijatelji“ iz Opatije. Utakmice će se igrati u novoj prelijepoj sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji, a kako se očekuje velik broj utakmica aktivirat će se i nova sportska dvorana u obližnjim Matuljima.

  U sklopu turnira tradicionalno se održava večer zabave, pjesme i plesa „Košarkaška noć“ (u petak 30. svibnja), a predviđen je i niz drugih košarkaških aktivnosti koje su osmislili vrijedni organizatori.

  Krajnji rok za prijavu momčadi i ekipa je 20. svibnja, nakon čega će se u Zagrebu obaviti ždrijeb i raspored natjecanja. Naslove pobjednika brane veterani zagrebačkog MORH-a (u kategoriji 35+), „Splita“ (u kategoriji 40+) i „Vitalca“ iz Splita (u kategoriji 45+), te veteranke „Rakete“ iz Maribora (u kategoriji 35+) i veteranke iz Ljubljane (u kategoriji 45+).

  Detaljnije informacije o 26. međunarodnom košarkaškom turniru veterana „Old stars Zagreb“, možete dobiti na web-stranici oldstars.com.hr ili na tel. 098-191-4828 (Ante Toni Vlašić).

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE