A-2 sjever: Prprović, Novak i Štefan pojačali Grafičar

Array

Košarkaši Grafičara već su kompletirali roster za sljedeću sezonu A-2 lige sjever u koju će ući kao najveći favoriti za naslov prvaka. Nova pojačanja su Luka Prprović i Matija Novak, dva najbolja igrača KK Čakovec u prošloj sezoni i jedan od nositelja igre varaždinske Vindije, Zlatko Štefan.

Grafičar će tako u novoj sezoni biti glavni favorit za naslov prvaka, a trener Dražen Cesar imat će na raspolaganju mnogo kvalitetnih košarkaša s kojima će imati mogućnosti držati visoki ritam tijekom svih 40 minuta utakmica.

Odlaskom Prprovića i Novaka u Grafičar, Čakovec će biti jako oslabljen u novoj sezoni i pitanje je kako će nadoknaditi odlazak dva najbolja košarkaša.  Ljubitelji košarke u Ludbregu imat će prilike gledati čak tri Novaka iz Čakovca u svojim redovima, braću Maria i Matiju, poznatije pod nadimcima “Medo“ i Manuela, koji je bio ponajbolji igrač u redovima Grafičara u prošloj sezoni.

Vindija iz Varaždina također će biti znatno oslabljena odlaskom ponajboljeg igrača Štefana, koji je u tandemu sa Željkom Novakom bio prva opcija u napadu za trenera Velimira Mudrog.

Related Articles