ABA ligaš iznenađujuće ostao bez trenera, nasljednik je dobro poznato ime?

Pomalo iznenađujuće Petar Mijović je podnio ostavku na mjesto glavnog trenera Budućnosti iz Podgorice, objavljeno je jučer kasno navečer na stranicama kluba.

38-godišnji stručnjak na ovoj je poziciji u travnju 2019. godine naslijedio Jasmina Repešu. Svoju momčad ostavlja na četvrtoj poziciji ABA lige s omjerom od 11 pobjeda i 3 poraza, dok se u Eurocupu crnogorska ekipa plasirala u TOP 16 fazu gdje sada ima 1 pobjedu i 2 poraza u skupini G.

„Petar Mijović je donio odluku da se povuče sa mjesta šefa stručnog stožera, smatrajući da je u interesu kluba to najbolje rješenje u ovom trenutku. Sa željom da se tim vrati na pobjednički kolosijek i uloži maksimalne napore i postigne što više u ovoj natjecateljskoj sezoni.“ – navodi se u priopćenju kluba.

A kako prenose ondašnji mediji, glavni favorit za nasljednika Mijovića je Dejan Milojević, nekadašnji sjajni igrač podgoričkog kluba i trener koji je do prošle sezone osam godina vodio Megu, čiju je klupu napustio jer je  htio raditi kao pomoćnik u NBA ligi, međutim, to se na kraju nije ostvarilo.

Related Articles