Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Acin trijumf: FIBA skida blokadu Ciboni!

  Prema neslužbenim informacijama, koje je dobila Crošarka, prvi operativac Cibone Aleksandar Petrović postigao je dogovor s vjerovnicima koji drže blokadu FIBA-e te će ista sljedećeg tjedna biti skinuta.

  Naime, u ponedjeljak Aco stiže do prvog prolaznog vremena koje si je sam zacrtao prilikom imenovanja na poziciju povjerenika za Cibonu te će ono, kako doznajemo, biti u zelenom, uteg oko vrata bit će skinut, a Ciboni udahnut život.

  Damir Markota, Gordan Giriček, Marko Tomas i Goran Vrbanc pokazali su dobru volju i želju u prvom redu da se spasi Cibona, a zatim i pristali na ponudu i jamstva koja su im dana za isplatu njihovih potraživanja.

  Podsjetimo, Cibona spomenutoj četvorki duguje nešto više od 8 milijuna kuna. FIBA je radi toga držala blokadu pa klub nije smio dovoditi igrače koji 5. rujna 2013. nisu bili registrirani za jedan hrvatski klub. Međutim, pristankom na nagodbu, koja je uključivala isplatu 75% njihovog ukupnog potraživanja, od čega bi im se 50% isplatilo odmah, a preostalih 25% kroz predstečajnu nagodbu nakon preoblikovanja kluba, četvorica bivših Cibosa omogućit će Ciboni priliku za svjetliju budućnost.

  Aco o svemu neće ništa javno govoriti prije ponedjeljka. Ne sumnjamo, bit će ovo vrlo ugodan i vedar vikend za prvog operativca Cibona. Prije nego već sljedećeg tjedna krene graditi novu Cibonu. I napadne drugo prolazno vrijeme…

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE