Aco Petrović:“Rađa nema kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja”

Array

Bivši hrvatski i aktualni izbornik Brazila Aco Petrović u razgovoru za Sportklub osvrnuo se na aktualno stanje u hrvatskoj košarci:

“Stručni savjet kao takav ne postoji. Postoji samo predsjednik Stručnog savjeta koji gotovo autonomno donosi sve odluke. Radi se o Dini Rađi. On mi je svojevremeno rekao: ‘OK, ti si taj” rekao je Aco pa dodao:
“Instalirao je Skelina, nakon početna dva prozora brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izvještaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Euroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i netko novi, čitajte između redaka, će dobiti u ruke reprezentaciju Hrvatske”, smatra aktualni izbornik Brazila.

“Tri su zadnje Rađine odluke su pogrešne. Tri od tri, nakon što je prethodno 10 godina devastirao Split, više nema dovoljno kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja”, oštro je rekao Petrović pa se referirao na Rađine riječi:

“Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 98’ za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red rad i disciplina?”, završio je Aco.

Cijeli intervju možete pogledati u srijedu u 19 sati na Sportklubu 1.

 

Related Articles