More

  Aco preporučio Zadranima:”Dajte mu odmah dvogodišnji ugovor!”

  Aleksandar Petrović slovi za čovjeka koji zna odabrati odlične Amerikance, primjer je davni dolazak Chuckya Atkinsa u Cibonu, ali i Dontayea Drapera u redove Cedevite kada ju je vodio danas aktualni izbornik Brazila. Ove sezone Zadar je doveo odličnog, iskusnog 33-godišnjaka Justina Cartera koji oduševljava svojim igrama u dresu momčadi Veljka Mršića. Osim igračkih, njegovi suigrači nerijetko ističu i njegove ljudske te profesionalne osobine. Sve to prepoznao je i Aleksandar Petrović koji je putem twittera odaslao zanimljivu poruku vodstvu kluba s Višnjika.

  “Da sam na mjestu nekoga tko odlučuje u Zadru, ovog trena bih pred Cartera, stavio dvogodišnji ugovor!” – poručio je Aco.

  I doista, ne sumnjamo da i struka u Zadru razmišlja slično. S obzirom na godine, Carter nije preskup, a momčad iz Donatovog grada već dugo nije imala kvalitetnijeg stranca na vanjskim pozicijama. Dojma smo da Carter ne bi imao ništa protiv ostanka ukoliko mu se iz kluba novi ugovor podeblja “kojim dolarom više”, a Zadar bi tako promijenio dugogodišnju politiku jednosezonskog zadržavanja igrača, onih kvalitetnih…

  spot_img

  Hot Topics

  Related Articles