Utorak, 17 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ivica Skelin i dalje uživa povjerenje vodstva KK Split!

  Novosti iz redova splitskog i hrvatskog ABA ligaša. Do trenerske smjene ipak neće doći pa Ivica Skelin uživa puno povjerenje vodstva kluba, unatoč nekim menadžerskim kuloarima. Plasiranju takvih informacija se ne treba čuditi jer brojni agenti žele progurati “svog” trenera. Međutim, čelni ljudi momčadi s Gripa su poručili kako nema smisla mijenjati trenera samo da se on promijeni u razgovoru s novinarima portala DalmacijaDanas.

  - Advertisement -

  Iz kluba se navodi kako Split nema mogućnosti kao Zadar i Cibona na tržištu pa su primorani i usred sezone dovoditi igrače zbog niza ozljeda. To naravno otežava posao uigravanja momčadi treneru, ali Splićani žele pustiti Skelina da radi jer su Žuti još u igri za naslov prvaka Hrvatske te tek trebaju osigurati opstanak u ABA ligi.

  U analizi smo finalne utakmice spominjali kako Skelin ne može previše ni biti kriv kada mu igrači promaše par zicera u serijama (ali i otvorenih šuteva), ali isto tako snosi odgovornost za malu minutažu Perkovića, Baje, Gizdavčića i Perasovića jer se radi o igračima koji mogu igrati na tom nivou.

  Umor i ritam je svladao najviše Roka Ukića, što se i vidjelo u finalu pa bi se također, u dogovoru s kondicijskim trenerom i fizioterapeutom, moglo ustvrditi stanje pretreniranosti i pitati je li to dovodi do učestalih ozljeda? No, to je tema za neku drugu priliku.

  Sigurno je da Skelin ostaje trener Splita te će mu se ukazati prilika da uspješno zaključi sezonu koja je dobro počela. ABA ligaški status i dobra završnica prvenstva bi trebala biti ostvarena. Reprezentativna stanka je, unatoč odlasku brojnih igrača Splita, dobra prilika da se situacija ohladi te da se u miru isplanira strategija za završnu fazu sezone.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE