Akcija za spas Cibone izdala priopćenje za javnost!

Na mail našeg portala jutros je stiglo priopćenje navijača i simpatizera Cibone, u nastavku vam prosljeđujemo sažetak njihovih ciljeva:

“Kako bi što bolje artikulirali naše ciljeve i organizirali se, navijači “Vukova s Tuškanca” pokrenuli su akciju za spas Cibone. Ona će uskoro rezultirati osnutkom udruge simboličkog naziva „MI SMO CIBONA“. Ovo je udruga simpatizera i navijača Cibone koja nije nasljednik niti jedne od prošlih udruga pa tako ni Smogovaca, ovo nije akcija „lijevih“ niti „desnih“, ovdje nema politike nego čiste emocije od strane onih koji Cibonu vole bez interesa, a ne iz interesa. Cilj nam je neumorno ukazivati na sve loše što se događa u i oko Cibone, propitati rad sadašnje uprave kluba (i svih budućih!), ponovno približiti Cibonu svim zaljubljenicima u košarku u Zagrebu te pokazati kako još postoje oni kojima je stalo do Cibone i koji od nje neće odustati.”

Cijeli tekst priopćenja možete pogledati ovdje: DOPIS ZA MEDIJE

_

Isto tako, napominju kako su Akciju već podržale mnoge poznate osobe iz naše javnosti. Tu su prije svega glumci iz kultne serije “Smogovci” – Alin Kavur, Damir Šaban, Edvin Dautović i Edin Breški. Podrška je stigla i od Domagoja Jakopovića poznatijeg kao Ribafish, glumaca Hrvoja Kečkeša i Roberta Kurbaše, glazbenika Tomislava Vukelića – Tomfe iz grupe Kawasaki 3P, Davora Dretara poznatijeg kao Drele, Zaprešić Boysa te mnogih drugih čija imena će se naknadno otkriti…